Seo Cluj, Optimizare SEO, Servicii SEO

Servicii SEO si Link building

SERVICII SEO

  • Servicii SEO Complete
  • Targetare pe Local/National
  • Link Building post

LINK BUILDING

  • Articole unice
  • Linkuri sociale
  • Servicii content writing
  • Raportari bilunare, trimise pe e-mail
  • Adaugare ofertei dvs. in site-uri gen tocmai.ro

Servicii SEO


Simplu. Rapid. Eficient

Serviciile SEO sunt vitale unui business care se vinde in online, in special pe google. Prin SEO, site-ul dumneavoastra poate fi listat dupa cuvintele cheie targetate pe google.ro, printre avantajele acestei operatiuni fiind cresterea vizibilitatii in fata clientilor targetati de fiecare business in parte. Prin cresterea vizibilitatii, daca partea de analiza a cuvintelor cheie este facuta corect business-ul respectiv poate avea multe beneficii gen achizitia de clienti noi, lead-uri, cereri de oferta, colaborari si nu in ultimul rand branding.

Link Building


post Panda & Penguin Update

Link building-ul e o parte importanta a procesului de optimizare SEO, el se face dupa ce sunt facute imbunatatirile on-site din toate punctele de vedere. Link building-ul in 2013 inseamna ceva mult mai complex decat „inscrierea in directoare web” din 2011, acum link building inseamna continut de calitate, articole, social media, intr-un cuvant valoare in detrimentul volumului. Va oferim servicii complete de link building cu raport bilunar trimis pe e-mail, sambata.

Procesul de optimizare SEO este foarte complex, implica cunostinte technice ( pentru partea de imbunatatiri SEO on-site si analize de cuvinte cheie ), implica resurse pentru partea de link building.Optimizarea pe motoarele de cautare este extrem de importanta pentru a obtine vizibilitate dupa cuvintele cheie targetate de fiecare site in parte. Va oferim servicii complete de optimizare SEO: analiza cuvinte cheie, imbunatatiri SEO on-site, link building zilnic cu raport bilunar trimis in excel, sambata.
De ce vizibilitate dupa cuvinte targetate?
Pentru ca vizibilitatea pe motoarele de cautare aduce trafic calificat din cuvintele cheie targetate, si implicit vanzari, interes, lead-uri, intr-un cuvant PROFITABILITATE.
Ce trebuie pentru ca un site sa apara pe Google?
In primul rand trebuie sa fie scris corect on-site, sa nu aiba duplicate, sa aiba text cu continut SEO relevant, sa indeplineasca o serie de factori importanti on-site, iar apoi sa se lucreze pe partea cea mai importanta, adica cea de link building.
Ce este link building-ul?
Link building-ul reprezinta procesul de obtinere de link-uri catre site-ul promovat, linkuri related ( din domenii apropiate sau conexe ), de pe site-uri cu autoritate, vechime. Link-urile sunt bune in primul rand pentru partea de pozitionari pe motoarele de cautare dar si pentru ca aduc trafic relevant catre site-ul promovat, trafic care vine ca o recomandare a produselor / serviciilor site-ului promovat.
Modificarile on-site
Modificarile on-site sunt asigurate de catre noi in cadrul contractului de SEO, cateva din modificarile cel mai des intalnite de noi sunt: rescriere URL-uri, imbunatatire pagespeed, eliminare duplicate, adaugare H-uri, usurare cod.

Portofoliul Nostru


VITACOM

VITACOM

vitacom.ro
EPINVEST

EPINVEST

www.epinvest.ro
SALUS CONTROLS

SALUS CONTROLS

www.saluscontrols.ro
REMS IMOBILIARE

REMS IMOBILIARE

www.remsimobiliare.ro
Oferta pentru serviciile noastre o puteti cere acum!
Oferta pentru serviciile noastre o puteti cere acum!

„Suntem foarte multumiti de colaborarea noastra cu cei de la Privilege Studios, altfel nu am fi continuat impreuna atatia ani. Datorita profesionalismului de care au dat dovada, colaboram deja de 4 ani si speram sa continuam pentru mult timp de acum inainte.”

Sas Gabriel

Manager , www.autonik.ro

clouds

Ultimele Articole


4 ani de cand lucram pe piata din Londra ( UK )

Astazi se fac 4 ani de cand lucram pe piata din Londra ( UK ), piata care intre timp a devenit si piata noastra favorita datorita nivelului ridicat al atentiei pentru PPC de acolo si a pietei bine dezvoltate pe online. De atunci am mai deschis piete noi prin clientii... citește mai mult

Ei ne apreciaza