Despre Noi - Privilege Studios Romania

Despre Noi


Suntem o echipa de pasionati promovare online, de Web Design si in special de promovarea online targetata prin Google & Facebook ( si AdRoll – retargeting pe Facebook ). Acum cativa ani, prin anul 2004 am creat din pasiune primul site in html pur, iar de acolo pana la a aduce totul la un alt nivel a fost o munca intensa care s-a intins pe parcursul mai multor ani pe mai multe planuri insa linia principala pe care ne-am axat a fost cea de dezvoltare personala iar provocarea cea mai mare a fost sa fim la zi cu toate noutatile aparute pe domeniul nostru, avand in vedere schimbarile care se fac aproape zilnic. In toti acesti ani am deservit cu succes peste 350 de clienti pe mai multe continente ( 65% Romania ), am creat si promovat cu success peste 450 de site-uri pe diferite bugete, Google AdWords ( cautare, display, remarketing ), SEO, Facebook + AdRoll.

In anul 2006 am pus bazele primului nostru site de prezentare a serviciilor noastre, www.seocluj.ro , site cu care in niciun an de zile de la lansarea lui am reusit sa devansam concurentii directi si sa devenim numarul 1 in Servicii SEO pe Cluj-Napoca si Transilvania. Intre timp am devenit membri Google Engage Romania, au urmat o serie lunga de evenimente Google prin Cluj-Napoca si Romania, Training-uri, webminarii, am absolvit Google Academy in 2012, am obtinut o serie de premii si recunoasteri cum ar fi Google Power Searcher , Google Qualified Individual si mai nou certificarea Google Cerfified Partner fiind prima agentie cu aceasta certificare din Cluj-Napoca, o certificare care ne onoreaza. Momentan suntem dupa rezultate / clienti / portofoliu / premii / recunoasteri agentia #1 de AdWords din Cluj-Napoca si in TOP 2 pe Transilvania.

Cunoaste echipa


Ovidiu Triteanu

Ovidiu Triteanu

CEO & Google GQI

9+ ani experienta in digital, peste 500 de campanii AdWords si 350+ campanii SEO pe 2 continente, 9 tari si 6 limbi straine. Peste 7 milioane Euro gestionate in spent-uri in ultimii ani.

Ovidiu Stoica

Ovidiu Stoica

Senior PPC Specialist & Google QI

Specialist cu experienta de peste 2 ani in Marketing Online pe piata locala dar mai ales internationala. Dezvolt si gestionez campanii PPC de succes in Google AdWords, AdRoll si Facebook Ads.

Diana Negru

Diana Negru

PPC Specialist & Google QI

Pasionata de online si digital, cu experienta in creare de campanii Google AdWords si Facebook Ads profitabile, atat pentru companii din tara cat si din strainatate.

Gabriel Marusca

Gabriel Marusca

Lead Developer & Web Designer

Cu o experienta de peste 6 ani in dezvoltarea si administrarea site-urilor web, Gabriel este persoana care are grija ca imaginea dumneavoastra online sa fie una impecabila.

Dan Alexandru Cirstea

Dan Alexandru Cirstea

Senior Graphic Designer

Pasionat de Graphic Design si in special flat design, Alexandru duce partea de graphic la rang de arta. O parte din conceptele create de el se regasesc la mari branduri autohtone.

Poze birou + Concept


Certificari Google


Certificari Facebook & AdRoll


Alte Diplome


Poze evenimente


Concursuri Google Partners castigate


Avem peste 500 clienti si website-uri create si promovate

Vezi Portofoliu...

Ultimele Articole


4 ani de cand lucram pe piata din Londra ( UK )

Astazi se fac 4 ani de cand lucram pe piata din Londra ( UK ), piata care intre timp a devenit si piata noastra favorita datorita nivelului ridicat al atentiei pentru PPC de acolo si a pietei bine dezvoltate pe online. De atunci am mai deschis piete noi prin clientii... citește mai mult

Ei ne apreciaza